Hoe het werkt

Park & Bike Abonnement

Ontdek welke MOBIHUB bij jouw trip past. Vul de postcode van jouw eindbestemming in.

Of bekijk alle locaties in
AmsterdamRotterdamDen HaagLeiden

01 Reserveer

02 Parkeer

03 Fiets

Als member maak je ongelimiteerd gebruik van een parkeerplek plus fiets op de dagen van jouw keuze voor een vast bedrag per maand. Zo kun je jouw parkeerplek plus fiets al tot 1 week van tevoren eenvoudig reserveren in de MOBIAN app. Jouw trip gegarandeerd goed geregeld.  

Gereserveerd? Open de app en navigeer naar de MOBIHUB. Rijd binnen op kentekenherkenning of open de slagboom met één druk op de knop in de MOBIAN app. Parkeer de auto en stap zo over op een fiets.

Open de app en ontdek welke fiets er voor jou klaarstaat. Of kies zelf een fiets door de QR code van die fiets te scannen. Fietssleutel? Je opent het slot simpel en snel in de MOBIAN app! Stap op, fiets de drukte voorbij en geniet van het gemak van Park & Bike.

1

2

3

Veelgestelde vragen

Wat is een MOBIHUB?

MOBIAN beschikt over verschillende mobiliteitshubs, zgn. MOBIHUBS, op strategisch goed te bereiken locaties aan de rand van een stad. Op een MOBIHUB vind je boekbare parkeerplekken inclusief fietsen voor de laatste kilometers. Gebruikmaken van een MOBIHUB kan middels de MOBIAN app. In de app boek je jouw trip, open je de slagboom met een druk op de knop en haal je digitaal de fietsen van het slot.

Door te kiezen voor een MOBIHUB vermijd je lange stadsfiles en arriveer je sneller en efficiënter op jouw bestemming. Daarnaast draag je ook jouw duurzame steentje bij: geen uitstoot in de binnenstad en minder auto's op straat dat zodoende waardevolle, leefbare ruimte teruggeeft aan de stad. Tevens scheelt het ook aanzienlijk in de portemonnee. De torenhoge tarieven voor straatparkeren en/of een parkeervergunning maken plaats voor een voordelig vast bedrag per maand.

Wat zit er allemaal in een membership?

In de basis is een membership het gebruik van Park & Bike: het reserveren van een parkeerplek en de overstap op een fiets voor een vast bedrag per maand op weekdagen of alle dagen. Met een membership heb je toegang tot alle hubs in de door jouw gekozen stad. We hebben twee soorten memberships: een flex- en een fixed membership. Met een flex membership reserveer tot zeven dagen van tevoren jouw parkeerplek . Met een fiixed membership houden wij een plekje voor je vrij op jouw aangegeven voorkeurslocatie.

Hebben jullie ook een app?

Zeker! Met onze MOBIAN app regel je jouw trip eenvoudig zelf, van nieuwe reserveringen tot wijzigingen in een bestaande reservering. Daarnaast open je met de app de slagboom op de hub en haal je digitaal de fiets van het slot.

Kan ik ook losse reserveringen doen zonder membership?

Het is mogelijk om via de website of de app van MOBIAN losse reserveringen te maken op 20+ locaties in Nederland. Perfect om eens te kijken of MOBIAN geschikt voor je is, kijk hoe Park & Bike bevalt! Klik hier om naar de website te gaan.

Reserveer via de app
Parkeer op je favoriete hub
Maak gebruik van een fiets

Neem contact met ons op

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur reactie.