Hoe het werkt

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van het abonnement?

  • Als member kunt u uw (meervoudige) reserveringen 2 weken van tevoren voorboeken, zodat meerdere reserveringen kunnen worden gemaakt.
  • Parkeren kan maximaal 24 opeenvolgende uren per boeking.
  • Als u in de tussentijd uitrijdt, vervalt de reservering automatisch en moet er een nieuwe reservering worden gemaakt (het is dus niet mogelijk om oneindig in en uit het parkeren te rijden).
  • Er moet minimaal 4 uur zitten tussen twee reserveringen (eindtijd eerste reservering en starttijd volgende reservering).
  • Zolang uw auto geparkeerd staat, kunt u een gedeelde fiets gebruiken. Nadat u de fiets heeft teruggebracht naar de hub en uitgelogd bent, kunt u de parkeerplaats met de auto verlaten.
  • Opzegging van het lidmaatschap is ook maandelijks mogelijk na minimaal 1 volledige kalendermaand te hebben gebruikt, met inachtneming van ten minste 1 week voor het einde van de kalendermaand.
  • Wilt u iets wijzigen of annuleren of heeft u een vraag ter plaatse? Laat het ons dan op tijd weten via e-mail support@mobian.global

Wat is een MOBIHUB?

MOBIAN beschikt over verschillende mobiliteits hubs, zgn. MOBIHUBS, op strategisch goed te bereiken locaties aan de rand van een stad. Door te kiezen voor een mobiliteits hub vermijd je topdrukte en arriveer je sneller en efficiënter op jouw bestemming. Daarnaast draag je ook jouw duurzame steentje bij: geen uitstoot in de binnenstad en minder auto's op straat dat zodoende waardevolle, leefbare ruimte teruggeeft aan de stad. Om nog maar te zwijgen over de torenhoge tarieven voor straatparkeren en een parkeervergunning. Op een MOBIHUB parkeer je voordelig voor een vast bedrag per maand.

Wat zit er allemaal in een membership?

In de basis heb je met een membership de mogelijkheid om een parkeerplek te reserveren en over te stappen op de fiets voor een vast bedrag per maand. Hier mag je zo veel en zo vaak gebruik van maken als je wilt! Extra voordelen van een abonnement zijn 20% korting op OV-tickets en e-taxi's in de binnenstad.

Hebben jullie ook een app?

Zeker! Met onze MOBIAN-app regel je jouw reis eenvoudig zelf. Met de app open je bij de hub zelf de slagboom en open je een fiets met behulp van onze smart locks. Geen sleutel meer nodig!

Kan ik ook losse reserveringen doen zonder membership?

Het is mogelijk om via de website van MOBIAN reserveringen te doen op 20+ locaties in Amsterdam en Rotterdam. Perfect om een keer te kijken of MOBIAN geschikt voor je is! Klik hier om naar de website te gaan.

Vul de postcode van je bestemming in

Door de postcode van je eindbestemming in te vullen bepalen we de perfecte hub voor jouw reis.

Stap 1 / 3

01 Reserveer

02 Parkeer

03 Fiets

Als member maak je ongelimiteerd gebruik van een parkeerplek plus fiets op de dagen van jouw keuze voor een vast bedrag per maand. Zo kun je jouw parkeerplek plus fiets al tot twee weken van tevoren eenvoudig reserveren in de MOBIAN app. Jouw trip gegarandeerd goed geregeld.  

Gereserveerd? Open de app en navigeer naar de MOBIHUB. Rijd binnen op kentekenherkenning of open de slagboom met één druk op de knop in de MOBIAN app. Parkeer de auto en stap zo over op een fiets.

Open de app en ontdek welke fiets er voor jou klaarstaat. Of kies zelf een fiets door de QR code van die fiets te scannen. Fietssleutel? Je opent het slot simpel en snel in de MOBIAN app! Stap op, fiets de drukte voorbij en geniet van het gemak van Park & Bike.

1

Locaties

2

3